n.moods styled graag iedere ruimte in uw huis zoals bijvoorbeeld uw woonkamer, studeerkamer, slaapkamer of kinderkamer. Ook personal shopping, het stylen van een tijdelijke sfeer zoals uw woonkamer in kerstsfeer en het aankleden van een diner of feest kan n.moods voor u vormgeven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Totaaladvies
Dit is een totaalpakket waarin de gekozen ruimte bv woonkamer of slaapkamer geheel gestyled wordt. Dit betreft een kleur, sfeer, licht en indelingsadvies. Ook suggesties voor de juiste meubelkeuze en het samenstellen van een shoppinglist. Er wordt een plattegrond en een "mood" (sfeercollage) gemaakt. Dit omvat een compleet advies van begin tot eind geheel afgestemd op uw wensen.

Losse modules
Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een of meerdere onderdelen van het totaaladvies zoals:

Kleuradvies
Bent u toe aan verandering of wat meer eenheid en rust in uw interieur? n.moods geeft ook kleuradvies door middel van bijvoorbeeld kleur en accessoires. Dit is een basis advies om met bestaande meubelen samenhang te creŽren in uw woonruimte.

Sfeeradvies
U wilt een bepaalde
sfeer bijvoorbeeld modern of landelijk, n.moods geeft u advies om de verschillende onderdelen van uw interieur hierop af te stemmen.

Lichtplan
Licht is bepalend voor het juiste gevoel in een interieur. n.moods geeft advies over waar en hoe verlichting toe te passen om zo de ruimte en objecten beter tot hun recht te laten komen. Daarnaast helpt n.moods u bij keuze voor welke lamp het beste in uw interieur past.

Indelingsadvies
Door middel van een plattegrond wordt na een analyse van uw woonwensen een indeling gemaakt om uw woonruimte zo optimaal mogelijk te benutten.

Shoppingadvies
Hierbij geeft n.moods na een grondige analyse van uw persoonlijke woonsmaak voorbeelden van meubelen en verkoopadressen op basis van een individuele shoppinglist. Ook als u nieuwe gordijnen of een bank nodig heeft helpt n.moods u graag. Door een brede kennis van merken en winkels weet n.moods de juiste meubelen in iedere sfeer en prijsklasse voor u samen te stellen. Het is ook mogelijk om samen met u te gaan winkelen

.